Arto Rissa

Fotonomi on tamperelainen valokuvausalan perheyritys, jonka valikoimaan kuuluvat mm. passikuvat, kuvakioskipalvelut, albumit ja kehykset. Palvelemme kuluttaja-asiakkaita liikkeessämme itä-Tampereella Linnainmaan Prisman aulassa.
Liikettä vetävä yrittäjä Arto Rissa aloitti työuransa 80-luvulla Helioksen palveluksessa, teki välillä vuosikausia kauppaa muilla aloilla ja palasi Fotonomin myötä takaisin alalle. www.fotonomi.fi

Kehystukku Fotonomi syntyi tarpeesta löytää liikkeen kehysvalikoimiin malleja, joita ei olisi tarjolla lähes joka liikkeessä. Tilasimme kokeeksi erän Victoria Collection -malliston kehyksiä virolaiselta tavarantoimittajalta. Toimitukset olivat täsmällisiä, laatu hyvä ja mallit miellyttivät asiakkaita. Yhteistyö sujui niin hyvin että teimme tukun kanssa sopimuksen, jolla Fotonomi ryhtyi markkinoimaan Victoria Collection -kehysmallistoa suomalaisille jälleenmyyjille.

Jälleenmyyjäksi aikovalle
Mallistoa on testattu kuluttajilla omassa liikkeessä ja kauppa on käynyt hyvin. Materiaalit ovat lujia ja kehystystyö onnistuu nopeasti. Usein muoviset ns. massakehykset murtuvat helposti metallisen taustakiinnikkeen kohdalta. Victoria Collectionin massakehykset ovat lujaa tekoa, niitä on kehystetty jo satoja eikä yksikään ole mennyt rikki. Malliston kehykset on valmistettu ilman lapsityövoimaa EU:ssa eikä niitä tarvitse tilata laatikoittain vaan oman tarpeen mukaan.